Časy vánočních livestreamů už jsou jasné, proběhnou i změny v pravidlech

Na konci letošního roku se na Game TV opět krátce vrátí livestreamy, konkrétně pořad, který jsme vysílali již letos v létě, Vyhraj s námi. Až teď jsou ovšem jasné přesné časy vysílání obou živých přenosů.

V pondělí 23. prosince odvysíláme soutěž Vyhraj s námi od 20.20 do 21.30, tedy ve stejný čas, jako jsme tradičně tento pořad vysílali letos v létě. O osm dní později, v úterý 31. prosince, pak stejnou živou soutěž odvysíláme o hodinu později, tedy od 21.20 do 22.30.

Poprvé se také odehrají změny v pravidlech. Soutěžící již nebudou soutěžit o tradiční body „B“, jako tomu bylo od roku 2016 doposud. Čeká na ně nová „virtuální měna“. Taktéž se nebudou sčítat body celkově, ale pouze za jednotlivý díl pořadu a soutěžící s nejvyšším počtem bodů získá speciální výhru. Další informace se dozvíte již na začátku první epizody Vyhraj s námi, a to tedy v úterý ve 20.20.

Aktuální informace o livestreamech naleznete také na příslušné stránce Livestreamy.

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky