Novinky od května 2018

Game TV od 7. května opět spustí pravidelné vysílání 4x za týden, vysílat tedy budeme opět ve středu, v pátek, v sobotu odpoledne a v sobotu večer. Součástí páteční relace Night show bude opět také pořad Music Game - hudební pořad Game TV, kterému je věnována první část tohoto článku. Druhá část se věnuje novinkám v Loterii Game TV.

• Pořad Music Game se od května z velké části změní. Vrátí se ke kořenům pořadu, díky kterému vznikl - pořadu Music Chat. Nově budete písničky, které ve vysílání zazní, z většiny určovat vy, tedy budete-li o to stát (v opačném případě by byla tato možnost zrušena). Každý díl bude mít své téma, o které si také budete moci napsat. Výběr témat bude velký a všechna uznaná naleznete na nové samostatné stránce MUSIC GAME - TÉMATA, kde je i veškerý popis pravidel výběru témat. Studio i znělky budou stejné, grafika ovšem dostane novou barevnou paletu. Máte se na co těšit, premiéra Music Game tu bude již 11. května.

• Loterie Game TV se od května z velké části změní. Poslední Loterie Game TV bude losována 27. dubna, další možnost si vsadit a vyhrát body bude až 7. května. Nově bude možnost si vsadit na 2 rozdílná losování: Šťastnou dvanáctku a Pětkový jackpot.

  • Šťastná dvanáctka bude losování podobné tomu starému, jen se bude sázet 12 čísel od 1 do 80 a částky výher se změní.
  • Pětkový jackpot bude nové losování, kdy se bude sázet 5 čísel od 1 do 40 a jedno dodatkové číslo (také od 1 do 40), které bude ale moci být shodné s některou z 5 předchozích číslic. V této hře se bude hrát i o jackpot (trefíte-li všech 5 základních čísel), který bude začínat na 20000 B, a za každé losování se k němu přičte 1000 B (bude-li jackpot vylosován, vrátí se na 20000 B). Maximální výše jackpotu bude 50000 B.
Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky