Vánoční program a pořad TV QUIZ

Do dnešního článku jsme si pro vás připravili 2 témata:
 - vánoční vysílání Game TV,
 - a pořad TV QUIZ.

• Prvním tématem je tedy vánoční program Game TV. Ten již teď najdete na našich speciálních webových stránkách www.game-tv2.webnode.cz/vanoce. Přichystali jsme si pro vás 2 speciální vysílání - jedno vánoční a druhé silvestrovské. Také pro vás chystáme speciální vánoční soutěž, kterou odstartujeme 1. prosince.

• Druhým tématem tohoto článku je pořad TV QUIZ. Jak jsme vás již informovali, pořad TV QUIZ k prosinci skončí a co jej nahradí, nebylo jasné. Teď vám ale přinášíme informaci o tom, že od ledna 2018 bude Game TV vysílat každou sobotu po soutěži Hádej kdo jsem? jeden díl pořadu Fakta, nebo fikce. Nejdříve budeme díly tohoto pořadu reprízovat, poté budeme vysílat premiérové díly. Zatím pouze prozradíme, že pořad Fakta, nebo fikce jste v říjnu pro letošní rok rozhodně neviděli naposledy. Již teď pracujeme na sestavování nových dílů tohoto pořadu a věřte, že se máte na co těšit.

Tým Game TV.

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky