Září na Game TV: Hádej kdo jsem? s novými pravidly a nový soutěžní pořad

Jaké novinky přinese letošní září na Game TV?

• Soutěžní pořad, v němž se zpravidla hledají osobnosti, Hádej kdo jsem? dostane nová pravidla. A to při klasických hrách "ANO x NE" (muž × žena, zpívá × nezpívá), v němž jsou většinou herci, zpěváci či moderátoři. Nově budou hráči moci položit celkem pouze 15 otázek typu ANO x NE, přičemž dokud nebude 15 otázek položeno a zodpovězeno, každý hráč bude mít právo napsat pouze 2 jména osobností. Poté, co bude napsána 15. otázka, budou moci hráči pokračovat pouze v psaní osobností.

Game TV chystá nový soutěžně-hudební pořad, který bude vysílán v rámci Night show a nahradí tak Music Chat a Jukebox Game - tedy pořady, které skončily na přelomu června a července letošního roku. Nový pořad bude také prvním stále vysílaným pořadem, který opustí hlavní studio Game TV a bude vysílán ve zbrusu novém studiu. Pořad se bude jmenovat Music Game a popis a pravidla se již brzy dozvíte. Premiérově odvysíláme pořad 1. září ve 20:20.

• Již od 26. srpna budete moci na Game TV sledovat nejen Zprávy a Počasí, ale i Dopravu s aktuálními dopravními informacemi o uzavírkách, dopravních nehodách a dalších omezeních na silnicích. Celé vysílání zpravodajské relace bude v novém kabátě. Od září také přibude pořad Zprávy, Počasí a Doprava v programu vysílání Game TV.

• Už teď se můžete přihlásit do speciálního klubu Game TV. Více informací se dozvíte na stránce Game TV Clubu - www.game-tv2.webnode.cz/gametv-club/ .

• A poslední informace tohoto článku, a to velmi zásadní - od 1.9. se kanál Telemedia InteracTV fans / Game TV přejmenuje na Gamemedia. Označením Game TV budou označovány pouze livestreamy her, názvem Gamemedia vše ostatní. Tím pádem se u některých našich účtů na sociálních sítích pravděpodobně změní link.

Tým Game TV

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky