Změna v programu Game TV a nadcházející novinky

Do následujícího článku jsme si pro vás připravili několik témat.

Začneme tím, že od středy 15. listopadu budeme opět vysílat všechny naše pořady ve všech studiích, jelikož se nám podařilo opravit technické problémy, které vznikly minulý měsíc. Jedinou změnou v pravidelném programu v Game TV bude vysílání zpravodajských bloků, které budou nově pouze každou středu ve 20:00, Game TV bude tedy o 5 minut posunutý - na 20:05.

Další téma tohoto článku se týká pořadu TV QUIZ. K 31. prosinci letošního roku tento pořad definitivně skončí. Co pořad nahradí zatím není jasné. Hlavním důvodem k ukončení tohoto pořadu je opakovanost a "jednoduchost" vysílaných her.

Posledním tématem našeho článku jsou Vánoce. Již teď probíhají přípravy na vánoční vysílání Game TV. Budou pro vás nachystány speciální hry o hodně bodů. Pořad, kterým zakončíme vánoční vysílání, odvysíláme 31. prosince. Přesná vysílání všech pořadů o vánočních svátcích ještě upřesníme v nějakém z našich dalších našich článkům. Co ale ještě prozradíme, je informace, že pro vás chystáme speciální vánoční studio Game TV. Premiérový pořad, který odstartuje vánoční vysílání Game TV, odvysíláme pravděpodobně v sobotu 2. prosince.

Tým Game TV.

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky