Exkluzivní rozhovor s kartářem Láďou:

"Něco jsem řekl a ono se to stalo."

Kartář Láďa je známým českým věštcem, kterého lze znát z televizní obrazovky TV stanic Rebel, Relax a Kinosvět a také z různých ezoterických akcí, kterých se pravidelně účastní. Pořad Vědmy radí se vysílá několikrát denně - každé všední ráno v 7:00 na TV Kinosvět, po poledni na TV Relax a v noci na TV Relax a TV Kinosvět. S kartářem Láďou jsme udělali exkluzivní rozhovor. Jak se z něj stal kartář? A kde se s ním můžete setkat? To si můžete přečíst v následujícím interview.

Kartář Láďa (zdroj: archiv kartáře Ládi) 

Jak jste se dostal k vykládání mariášových karet?

K vykládání mariášových karet jsem se dostal takhle: to, že mám intuici, jsem věděl už od 15 let; vždy jsem něco řekl a ono se to stalo. Například: maminka mi třeba říkala: "Dneska mi přijdou peníze." A já na to: "Mami, nepřijde nic." A nepřišlo. Brácha šel do školy a říká: "Tu matiku udělám?", a já na to: "Neuděláš." Neudělal. Nevěděl jsem, jak je to možné, ale věděl jsem to. Karty přišly až mezi 15. a 20. rokem. Ve 20 letech jsem se seznámil s úžasnou paní, v tu dobu jí bylo asi 65 let a samozřejmě to byla kartářka (dnes už není mezi námi) a já to nevěděl. A ona mi řekla: "Láďo, máš dar na výklad karet, koupila mi mariášové karty a začali jsme učit." Karty jsem začal vnímat a začaly se mnou komunikovat, a tak jsem i zjistil, že jsou mi i daný.

Jak dlouho jste součástí týmu pořadu Vědmy radí? Baví vás tato práce?

V televizi Vědmy radí pracuji už 4 a půl roku. Práce mě baví, je mým koníčkem a samozřejmě je to moje profesionální práce a mám radost, že se lidé vrací zpět a i do televize volají zpětně a je i zpětná reakce. Pokud voláte do TV, stačí mi pouze hlas a kolik je vám roků, datum narození nepotřebuji - umím se nacítit na hlas. Teď už jsou karty pro mě jen doplňující, když se napojím, řeknu věci, které opravdu citím.

Mohou vás ve Vědmy radí sledovat diváci pravidelně? Pokud ano, kdy?

V televizi vystupuji aktuálně jednou za 14 dní, a to vždy v pondělí od 7 do 9 hodin na TV Kinosvět. Dříve jste mě mohli vidět i na stanici Relax v nočních hodinách.

Mohou vás klienti kontaktovat také osobně? Pokud ano, jak a kde?

Osobní setkání se mnou je možné - konzultace provádím osobně v Praze 10, Horní Měcholupy - mám hezkou kancelář - a nebo po telefonu. Informace i o mých akcích, protože si mě klienti zvou do měst a pořádám různé akce pro lidi, a další informace o mně najdete na mých stránkách www.kartarlada.cz.

Vzpomněl byste si na nějaký vtipný moment z vysílání a napsal byste ho?

Vtipný moment. No, v přímém přenosu je vždy něco vtipného - například je problém, když se vám chce na toaletu (to jsem jednou opravdu musel), ale zapomněli vypnut zvuk v režii v uchu, a tak bylo v TV vše slyšet; no, asi to nebylo příjemné, ale pak, když jsem se vracel zpět do vysílání - byla to chvilka -, tak jsem to obrátil v žert a lidé začali volat.

Game TV děkuje kartáři Láďovi za rozhovor a přeje co nejvíce telefonátů do studia Vědmy radí a co nejvíce životních úspěchů.

Kartář Láďa ve vysílání pořadu Vědmy radí (zdroj: TV Kinosvět)

Kartář Láďa ve studiu pořadu Vědmy radí (zdroj: archiv kartáře Ládi) 

Kartář Láďa (zdroj: archiv kartáře Ládi) 

vydáno: 31.1.2018

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky