Exkluzivní rozhovor s věštcem Thomasem:
"Najviac požadovanou témou sú partnerské vztahy."

Věštec Thomas Ross je jedním z nejvyhledávanějších slovenských věštců. Jak věští? Jaké jeho služby si můžete zakoupit? A jaké prostředky používá k věštění? To a mnohem více si můžete přečíst v následujícím exkluzivním rozhovoru právě s věštcem Thomasem!

Věštec Thomas (zdroj: facebook věštce Thomase / úprava: Game TV) 

Jakému oboru věštění se věnujete? 

Pri výkone svojej práce sa zameriavam hlavne na problematiku v partnerských vztahoch. Je to téma, ktorá je v mojích službách najviac požadovaná a žiadaná u mojich klientov. Klienti ma najviac oslovujú, alebo vyhľadávajú najmä aj na rôzne rituálne úkony (prinavrátenie partnera, obnovenie citov, kompletná obnova vztahu). 

Jaké služby lze u vás zakoupit? 

Klienti si majú u mna možnosť zakúpit alebo objednat akukolvek formu mojich služieb, či už ide o základný výklad, alebo o kompletny rozbor spojený s doplnkovym rituálom. Najviac sa využíva služba klasického veštenia, kde sa dá riešiť akýkoľvek problém, s ktorým má klient problém. Ako som spomínal, najčastejšie ide o partnerské vztahy (na to si dovolím povedať, že som profesionál).

V jakých televizních relacích jste věštil?

Je ma možno poznať aj na základe vysielania televízie Doma, kde som účinkoval v televíznom programe Veštiareň.

Baví vás vaše práce?

Táto práca ma baví, neberiem ju doslovne ako prácu, ale ako možnosť byť v spojení s ĺudmi (pomáhať a ukazovat správny životný smer).

Pomocí jakých prostředků věštíte?

Pri výkone svojej práce používam veľmi veľa druhov kariet. Považujem sa za asi jediného veštca, ktorý používa pri veštení viacero druhov kariet. Najčastejšie však používam 130 ročné cigánske karty, ktoré sa v našéj rodine dedia a kolujú už viac ako storočie. Pri hlbkovom veštení taktiež nazerám aj do kryštáľovej guľe, ktorá mi dopomáha k objasneniu toho čo sa udeje , alebo sa udialo. Klienti majú možnosť sa u mna objednať telefonicky (+421950390458) a objednať si moje služby alebo na mojej stránke www.vestecthomas.sk.

Game TV děkuje věštci Thomasovi za rozhovor a přeje co nejvíce zákazníků majících zájem o jeho věštecké služby.

Věštec Thomas v pořadu Veštiareň (zdroj: vysílání TV Doma)

Logo televizního ezoterického pořadu Veštiareň (zdroj: vysílání TV Doma)


vydáno: 30.10.2018

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky