Exkluzivní rozhovor s Yanou Shevchenko:

"Na první vysílání jsem se těšila."

Yana Shevchenko je moderátorkou pořadu Klenot TV, který vysílají stanice Barrandov Group - TV Barrandov, Barrandov Plus a Barrandov Family. Teleshoppingový pořad s pozlacenými šperky vysílala také krátce i stanice Joj Family, která ale od vysílání show s klenoty odstoupila a začala vysílat soutěžní pořad Linka lásky. Pořad se šperky provozuje společnost Telemedia InteracTV. Pořad můžete sledovat každodenně na TV Barrandov okolo 8. hodiny ranní a také před polednem (pouze ve všední dny), na Barrandov Plus okolo půl desáté a na Barrandov Family po 15:30. S moderátorkou Yanou jsme udělali rozhovor: jaké šperky má ráda? A jak se k moderování pořadu Klenot TV dostala? To si můžete přečíst v následujícím článku.

Yana Shevchenko při speciálním vysílání s tématem LETNÍ VÁNOCE (zdroj: vysílání TV Barrandov / úprava: Game TV)

Jak jste se dostala k moderování Klenot TV?

K moderování pořadu Klenot TV jsem se dostala přes casting v herecké agentuře. Castingy jsou součástí mého profesionálního života a byla jsem ráda, že přes jeden z nich jsem se dostala k takovému zajímavému projektu. Moderování v přímém přenosu na televizi mě lákalo a teď to bude skoro rok, co jsem začala natáčet pro Barrandov.

Těšila jste se na své první vysílání, nebo jste se bála, že něco pokazíte?

Na své první vysílání jsem se velmi těšila a měla jsem hodně adrenalinu. Samozřejmě, že když je to přímý přenos, tak neexistuje možnost opravit cokoliv, co bych chtěla, ale o to je to zajímavější a veselejší. Chce to hodně zodpovědnosti a lásky ke kameře a k vystupování.

Je nějaký díl Klenot TV, který si budete dlouho pamatovat nebo na který budete dlouho vzpomínat?

Každý díl je trochu jiný. Někdy máme novou kolekci, nové studio, někdy nového člena týmu, se kterým vysílání natáčíme. Dobře si pamatuji jeden pořad, kde jsme měli nové výrobky z Anglie a já jsem živě tlumočila z češtiny do angličtiny a zpátky, a tak jsem pomáhala moderátorce Jitce se dozvídat vše o produktu u představitelky firmy z UK, která byla naším hostem.

(zde můžete najít zmíněnou show: https://youtu.be/5aP_HI50n0o?t=1h35m40s; pozn. Game TV)

Kterou barvu šperků máte nejraději?

Máme většinou dva druhy pořadu: v jednom pracujeme s krystaly v pozlacení, ve druhém s pravými drahokamy ve stříbře. Nejvíce se mi líbí drahokam, který se jmenuje magický zirkon. Má celou škálu barev a je ve sterlingovém stříbře.

Líbil se vám červencový "Letní-vánoční výprodej" šperků?

Během letošního léta jsme měli několik akcí. Například takové letní vánoce, kde jsme měli vánoční slevy v červenci, nebo týden princezen Disney, kdy byly moderátorky v kostymech princezen z nejslavnějších pohádek. Jsem vždy pro kreativitu a nové nápady, a tak věřím, že i diváci to ocenili.

Děkuji za rozhovor. 😃

Děkuji. 😃

Yana Shevchenko ve vysílání Klenot TV (zdroj: vysílání TV Barrandov)

Klenot TV (zdroj: vysílání TV Barrandov)

Sada zdobená červenými zirkony pozlacená 18 karátovým růžovým zlatem (zdroj: klenottv.cz)

Modrý šperk pozlacený 18 karátovým žlutým zlatem (Emporia Charm) (zdroj: klenottv.cz)

Vydáno: 30.8.2017

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky