Shrnutí roku 2018: změny v Lince lásky a nová stanice Galerie

Poslední letošní článek Game TV nabízí krátké shrnutí roku 2018 v oblasti teleshoppingového vysílání.

• leden 2018: Zrušeno bylo vysílání dopoledního Klenot TV na TV Barrandov. Linka lásky na Joj Family (ve všední dny) se přesunula do večerního vysílání na Joj Family.

• březen 2018: Linka lásky na Joj Family byla nahrazena pořadem Zavolej a Vyhraj!, o pár týdnů později se ale Linka lásky vrátila zpět.

• duben 2018: Telemedia InteracTV začala v rámci pořadu Klenot TV prodávat nový produkt  (doplněk stravy) Multilady. V Klenot TV se tak nově začala objevovat také Pavla. Odpolední Linka lásky na Kino Barrandov byla zrušena a nahrazena pořadem Klenot TV.

• květen 2018: Pro ČR byly zrušeny všechny soutěžní pořady (v červnu se Linka lásky objevila jen krátce). Game TV zrušilo z technických důvodů všechny livestreamy.

• září 2018: V TV programu se odehrálo hodně změn – 3. září se po 2 letech vrátila na TV Barrandov a Barrandov Plus v nové podobě Rychlá hra, po pár týdnech byla ale zrušena a místo ní se vrátila Linka lásky (celý článek). Klenot TV začal být vysílán v prodlouženém několikahodinovém bloku na TV Barrandov.

 listopad 2018: Začala vysílat nová teleshoppingová televize Galerie (celý článek). V dopoledních hodinách byl několikrát odvysílán nový teleshoppingový pořad "Klejnot TV: SUPER NABÍDKA". Jeho vysílání ubralo hodinu vysílání Linky lásky na Barrandov Plus, pořad se ale vysílal jen pár dní a jedinou jeho moderátorkou byla Pavla.

• prosinec 2018: Linka lásky byla poprvé (mimořádně) odvysílána i na kanálu Barrandov News, na pozici moderátorky se po několika letech znovu objevila Katalin. O Vánocích (od 24. do 26. prosince) se namísto Klenot TV vysílala na Barrandov News také Linka lásky, moderátorkou byla Marie.

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky