TV Barrandov chystá svou další verzi pořadu Nikdo není dokonalý

Televize Barrandov chystá svou již druhou verzi zábavného pořadu Nikdo není dokonalý. V ČR vysílala pořad poprvé pod stejným názvem televize Prima, na TV Barrandov se před pár lety pořad objevil pod názvem Nikdo není perfektní (tato verze je aktuálně reprízována na Barrandov News). Moderátory nejnovější verze Nikdo není dokonalý budou český herec a dabér Martin Dejdar a slovenský hudebník Marián Čekovský. Jak je z popisu pořadu, jenž lze najít na stránkách televize Barrandov, patrné, pořad bude pravděpodobně obohacen o srovnávání znalostí Čechů a Slováků. Pořad bude pravidelně vysílán od 23. listopadu ve 20:25 na TV Barrandov.

AKTUALIZACE, 20.11.2018: Nejedná se o nový pořad televize Barrandov, jde o verzi pořadu pro slovenskou TV JOJ, která pořad s M. Dejdarem a M. Čekovským vysílá již od září 2018. Barrandov pouze získal práva na vysílání této slovenské show. Televize také pořad uvádí pod nesprávným (českým) názvem Nikdo není dokonalý - správný název je slovensky, a to Nikto nie je dokonalý.

Gamemedia © 2016–2024
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky